A VISION FOR YOUR FUTURE...
Agentia imobiliara Vision Home a fost infiintata cu si din pasiunea dobandita pe parcursul anilor dedicati domeniului imobiliar. Din dorinta de a oferi cele mai bune solutii in domeniul imobiliar am format o echipa tanara si dinamica, profesionalismul, amabilitatea si promptitudinea fiind atuurile noastre.
De la primii pasi cautam în permanenta sa evoluam, sa ne imbunatatim performantele, sa diversificam serviciile pe care le oferim si sa patrundem pe noi segmente de piata.
CASA TA
O casa noua vine cu o poveste noua... Vanzarea, inchirierea sau gasirea unei noi locuinte sunt experiente prin care va ajutam sa treceti, asigurandu-va consultanta specializata si consiliere personala, astfel incat decizia sau alegerea dvs. sa concorde cu necesitatile si asteptarile pe care le aveti.
AFACEREA TA
Sunteti in cautarea unui spatiu comercial, de birouri, o pensiune sau orice alt proiect? Va oferim portofoliul de proprietati pentru clientii din mediul de afaceri, cunoasterea pietei prin activitatea constanta in domeniul imobiliar, relatiile cu dezvoltatorii si investitorii, cunoasterea legislatiei, a evolutiei si trend-urilor in domeniul imobiliar si economico-financiar, serviciile specifice. Analizele si studiile efectuate formeaza un suport considerabil pentru partenerii nostri si pentru companiile care aleg VISION HOME.
VIITORUL TAU
Un teren pe care vei pune bazele unei casa sau oricarui tip de investitie... Un proiect sau doar o dorinta aflata inca in stadiul de idee. Pentru evolutia, dezvoltarea, schimbarea dorita sau necesara punem la dispozitie servicii integrate care se adreseaza clientilor individuali, companiilor, corporatiilor sau institutiilor. Clientii nostri se pot baza pe consultanta de inalt nivel profesional, pe solutii viabile si pe o colaborare bazata pe principii solide si reciproc avantajoase.
Obținem soluții ideale pentru tranzacțiile imobiliare, oricât ar fi de grele.
Consecventa, empatia, punctualitatea, seriozitatea, dar si recomandarea au determinat fiecare client sa ne aprecieze munca in urma unei prime interactionari.