Teren intavilan 3248 pm in Ocna Sibiului

  • De vanzare
  • Sibiu - Ocna Sibiului - Ocna Sibiului
VANDUT
  • Teren constructii
  • Suprafara teren: 3248 mp2

Descriere ID: vision-920

Agentia imobiliara Vision Home va ofera spre vânzare un teren cu o suprafata 3248 mp, situat in intravilanul orasului Ocna Sibiului.


Orasul Ocna Sibiului, denumit si "Litoralul Ardealului" este situat la 17 km fata de Sibiu si dispune de numeroase lacuri saline, turistii apreciind foarte mult efectele benefice ale apei sarate de aici.


Infrastructura orasului este foarte buna, lacurile saline reprezentand niste locuri de relaxare ideale, ele fiind completate de terase, restaurante, centre de tratament si parcari numeroase. Desi aici sunt diverse hoteluri si pensiuni, in timpul verii statiunea este suprapopulata, necesitatea unor noi locuri de cazare fiind evidenta. Din acest motiv terenul nostru care se afla in zona de intravilan reprezinta o oportunitate rara de investitie, fiind clara perspectiva construirii unor locuinte P+2 cu un procent generos de ocupare al terenului de 40%.  


 


Cu o suprafață generoasă de 3248 mp, acest teren oferă posibilități diversificate de dezvoltare, fie că vizează construirea unei vile de vacanță, a unei pensiuni sau a altor proiecte rezidențiale.


Situat în Ocna Sibiului pe strada Padurii nr 43, se bucură de acces facil la atracțiile locale și facilități, contribuind la atractivitatea sa.


Împrejmuit cu grijă pentru intimitate și securitate, acest teren aduce beneficiul unei experiențe private și exclusiviste.


Cu apă curentă disponibilă si curentul fiind la 200 ml distanta fata de locatie, viitorii proprietari pot aborda proiectele lor cu ușurință și eficiență.


Ocna Sibiului este  o stațiune turistică de renume si adaugă valoare terenului, oferind potențialilor cumpărători oportunitatea de a se bucura de frumusețea naturală a zonei și de facilitățile turistice existente.


Această ofertă reprezintă o investiție inteligentă într-un viitor plin de posibilități.


Momentan terenul este folosit ca livada, avand 216 pomi fructiferi rodnici plantati pe 12 randuri, acum 9 ani. De asemenea, solutia cazarii este reprezentata de o rulota inmatriculata, mobilata si utilata simplu.


Pretul de vanzare al acestui teren este de 35.000 Euro.

Detalii Proprietate

  • Front Stradal: 37 m2

  • Suprafata teren: 3248 m2


General

Locatie Sibiu - Ocna Sibiului - Ocna Sibiului

Proprietati Similare

Teren constructii

Teren intravilan 750 mp cu livada de pomi zona Tocile

Sibiu - Cisnadie - Tocile

  • mp2: 750

Teren constructii

Teren intravilan 3000 mp cu utilitati in zona in Crisitan Sibiu

Sibiu - Cristian - Centrul Istoric

  • mp2: 3000

Teren constructii

Teren intravilan cu utilitati si autorizatie de constructie in Sat. Vale

Sibiu - Vale - Centrul Istoric

  • mp2: 500

Teren constructii

Teren cu PUZ aprobat de 26.700 mp în Zona Veteranii de Război

Sibiu - Sibiu - Veteranilor de Razboi

  • mp2: 26600
Suna Agent Trimite Mesaj