Clinica - spatiu comercial - D+P+E 485 mp utili in zona Mihai Viteazu

 • De vanzare
 • Sibiu - Sibiu - MIhai Viteazu
VANDUT
 • Comercial
 • Camere: 3
 • Bai: 0
 • Suprafara Utila: 485 mp2

Descriere ID: vision-507

Agentia imobiliara Vision Home va ofera spre vanzare o clinica / spatiu comercial cu vad si acces pietonal intens in zona Mihai Viteazu din Sibiu.


Terenul pe care urmează a fi realizata construcția este situat în intravilanul Municipiului Sibiu și are o suprafață de 900 mp. Terenul are o pantă de la nord-vest spre sud-est. Parcela este orientată nord-vest şi are un front la strada de 39 ml. Celelalte trei laturi ale parcelei se învecinează cu proprietăți private. Accesul pietonal şi auto se fac direct din strada. Strada este echipată cu rețele electrice, de apă-canal şi gaz-metan. Actualmente, pe parcelă există branșamente pentru apă-canal,iar pentru celelalte utilități se vor realiza branșamentele. 


Clădirea va fi o construcție pe 3 niveluri: Demisol, Parter și Etaj 1. Accesul pietonal și auto se face pe latura nord-vestică a terenului.


Cele 3 niveluri, Demisolul, Parterul și Etajul 1 se vor organiza în 4 unități individuale.


Unitatea individuală 1 este la Demisol, unitățile individuale 2 și 3 sunt la Parter, iar la Etajul 1 se află unitatea individuală 4.


Compartimentare:


- Demisol: 137 mp utili


- Parter: 159 mp utili


- Etaj: 188 mp utili.


Cladirea este conceputa pe cadre de beton, fiecare etaj este amenajat ca spatiu deschis, urmand a fi compartimentat in functie de preferintele clientului. Nivelurile cladirii comunica intre ele prin intermediul casei scarii, dar este prevazut un spatiu special in care va fi montat un lift industrial.


Acoperișul este de tip terasă circulabilă, înierbat, și se accesează prin casa scarii.


Fațadele clădirii se vor tencui, drișcui și zugrăvi într-o culoare deschisă - alb. Soclul se va placa mineral, cu piatră din calcar, glafurile vor fi din piatră de calcar pe zonele orizontale. Tîmplăria de lemn, vopsită și lăcuită natur, cu geam termopan. Sticla este de tip float, clară în toate situațiile. Acoperișul este conceput tip terasă cu membrane termosudate, circulabil și înierbat. Evacuarea apelor meteorice se va face prin coloane pluviale poziționate în interiorul perimetrului clădirii, care sunt colectate de instalația de canalizare a imobilului și deversate prin intermediul racordului canal în rețeaua publică.


Amenajările exterioare sunt concepute global pentru întregul ansamblu. Sistematizarea verticală s-a proiectat urmărindu-se adaptarea cât mai firească a construcțiilor și amenajărilor la configurația naturală a terenului, în scopul realizării acceselor pietonale și auto și asigurării scurgerii apelor.


De asemenea, la demisol a fost realizată o terasă care face legătura spațiilor interioare cu exteriorul - terasă aflată la cota – 3,10.


S-au prevazut : acces carosabil pe parcelă în vederea realizării parcărilor la sol, cu lățimea de 5.00 m, alei pietonale 1,2 m, 0,55 m, rampă pentru persoane cu dizabilități 1,2 m, pachete de trepte 1,2 m lățime.


Spațiile verzi vor ocupa toate suprafețele cu excepția celor construite și a celor dedicate aleilor de acces auto, pietonale și terasei.


Sunt organizate 12 locuri de parcare la sol, dintre care 2 sunt destinate pentru persoanele cu dizabilități. De asemenea, pentru biciclete sunt asigurate 8 locuri de parcare. Suprafețele destinate locurilor de parcare și circulația auto din incintă sunt amenajate cu dale înierbate.


Se vor planta 8 copaci de-a lungul perimetrului parcelei, astfel încât la un pachet de 4 mașini parcate să-i revină cel puțin un copac.


Accesul auto – intrare și ieșire – doar cu relații de dreapta din și înspre spațiul public, prin intermediul cărora se asigură parcarea la sol în interiorul parcelei, cu dublu sens de 5 m lățime.


Accesul auto este accesibil prin traversarea trotuarului prevăzut cu bordură teșită în dreptul acestuia.


Imobilul este mărginit de două ziduri de sprijin la nivelul fațadelor laterale, pentru amenajarea teraselor și aleilor de pe parcelă.


Solutia de alimentare cu energie electrica Alimentarea cu energie electrica a investitiei propuse se va realiza de la reteaua existenta in apropiere, prin intermediul unui bloc de masura si protectie trifazat (BMPT).


Pretul de vanzare la stadiul de gri este de 1 000 000 EURO, adaptarile si finisarile ulterioare adaugandu-se acestui pret.

Detalii Proprietate

 • Suprafata Construita: 582 m2

 • Suprafata Utila: 485 m2

 • Camere: 3

 • Bai: 0

 • Compartimentare: Decomandat

 • Loc Parcare: 12

 • An Constructie: 2022

 • Nr Niveluri Imobil: Demisol, P+1

 • Stadiu Constructie: Partial Finisat

 • Structura: Caramida

 • Terasa: 1

 • Suprafata Terasa: 120 m2

Locatie Sibiu - Sibiu - MIhai Viteazu

Proprietati Similare

Suna Agent Trimite Mesaj